Založ si blog

Pán Fico, pán Danko, prišla skvelá správa, skvelá ponuka z Ruska !!!

Vážený pán Fico – terazky premiér Slovenska. Rád by som Vás a Vašich rusofilných priateľov upozornil na veľmi dôležitú správu, ktorá prišla z Ruska. Uvádza sa v nej, že Rusko poskytne pomoc cudzincom, ktorí súznia s tradičnými ruskými duchovnými a morálnymi hodnotami a odmietajú neoliberálne postoje vlasnej krajiny. Výnos umožňuje  povoliť dočasný a neskôr aj trvalý pobyt cudzincom, ktorí sa chcú vysťahovať do Ruska z dôvodu, že ich domovské krajiny sú postavené na deštruktívnych neoliberálnych ideologických postojoch.

Odkaz na správu:

https://dromedar.zoznam.sk/cl/11161/2833473/Ponuka–ktora-zaujme-aj-Slovakov–Putin-pomoze-rusofilom-s-presidlenim

Je to skvelá správa pre Vás a Vašich rusofilných  kámošov. Prosím, využite túto skvelú ponuku a odsťahujte sa do Ruska  – Vy aj Vaši kamoši. Veď aj tak Vás tam celý život, Vaše srdiečko ťahalo.  Predstavte si tú spokojnosť, keď zdvihnete kotvy a presťahujete sa do Ruska. Všetci tam budú na Vás milí, všetci Vás tam budú mať radi, určite budete hviezda ruskej propagandy. Tu, na Slovensku, Vás úprimne nenávidí polovica národa. Tá mladšia a vzdelanejšia. Ak ostanete na Slovensku, celý život tu budete musieť chodiť s ochrankou, za to dobro a obetu, čo ste počas Vašej príliš dlhej práce v politike, pre tento nevďačný národ nezištne vykonali a priniesli. V Rusku Vám bude sveta žiť. Popíjať vodku s borovičkou, tancovať kazačok, žiadny novinári a intelektuáli nebudú do Vás vŕtať. Môžete tam beztrestne klamať, čierne vydávať za biele a biele za čierne. V Rusku je klamstvo bežná pracovná metóda, takže ľahko zapadnete do spoločnosti. Tiež tam pestujú systém „našich ľudí „– vyvolenej vrstvy, ktorá je beztrestná. Akurát to inak volajú.

Pán Fico, terazky premiér Slovenska. Presťahujte sa do Ruska!  A aby Vám nebolo smutno, vezmite so sebou aj všetkých Vašich súdruhov Smerákov.  Pribaľte si najmä toho svojho Ľuboša Blahu, čo vie tak krásne urážať. Viete ako sa mu teraz strašne žije? Spravili ste z neho poslanca europarlamentu v hnusnom Bruseli, kde sa musí, aj s Vašimi ďalšími poslancami, bezcieľne potulovať po chodbách európskeho parlamentu, pretože do žiadnej frakcie ich nikto nechce. Strašné. A ešte za to musí každý mesiac brať desať tisíc hnusných liberálnych Eur. Viete, ako mu tie Eurá musia smrdieť na jeho účte? Musí mu byť, chudákovi, na vracanie. Špinavé  Eurá prehnitého západu. Veď on určite sníva po lepšej mene – po rublíkoch.

Nezabudnite si pribaliť aj pána Danka a jeho SNS, pána Tarabu, Kufovcov, krásnu blondínku Šimkovičovú. Lepšie rozumejú ruským hodnotám, ako nám – nevďačným, vzdelaným, prozápadným a proeurópskym Slovákom.

Nezabudnite tiež na našich hnedých chlapcov z Republiky – na Uhríka a Mazureka. Tiež trpia ako europoslanci v Bruseli. Určite im je bližšie Rusko a ruské duchovné a morálne hodnoty, ako hodnoty hnusnej Európskej únie.

No a nakoniec nezabudnite na starých pánov – Harabina a Čarnogurského. Na staré kolená si zaslúžia splnený sen – ruské morálne a duchovné hodnoty v origináli a v praxi.

Pán Fico – terazky premiér Slovenska. Nesklamte a využite ruskú ponuku. Spravíte tým veľmi veľa ľudí šťastných. Šťastní budú Vaši kamaráti, ktorí budú môcť odísť s Vami. Šťastní budú Vaši voliči, ktorí sa určite odhodlajú, ak im ukážete svoj vzor, ísť s Vami, za svetlejšími a radostnejšími zajtrajškami. Konečne aj v Rusku by sme mali svoju menšinu. Nepáči sa mi, že naši občania utekajú len na ten hnusný, prehnitý západ. Ak by ste sa odsťahovali do Ruska, určite by Vás mnohí Vaši priaznivci a voliči, ktorí volia srdcom a nie rozumom, určite by Vás nasledovali. Vznikla by tam slovenská kolónia, kde by Vás vyhlásili za otca novej vlasti (kolónie). Žial, na Slovensku, vyhlásenie za otca vlasti Vám nehrozí. Skôr sa obávam, že raz Vás história vyhlási za najväčšie zlo, ktoré Slovensko, po nežnej revolúcii postihlo. (Druhé miesto určite získa Matovič ).

Pán Fico ! Nás, nevďačných, vzdelaných, proeurópskych Slovákov nechajte napospas Európskej únii a jej pravidlám a zákonov. Síce, bez Vás to budeme mať určite ťažké, ale nejako to zvládneme.

Bude nás pri srdci hriať pocit, že ďaleko od nás, budujete so svojimi „našimi ľuďmi“ krajšie zajtrajšky, aspoň pre svojich obdivovateľov a voličov, ktorí sa odsťahujú za Vami, keď my nevďačníci nevieme pochopiť, že keď ste terazky premiérom, máme držať hubu a krok.

Ďakujem za pozornosť.

Ako prežiť besnenie poslednej Ficovej vlády, alebo – zdochýnajúci kôň najviac kope.

11.09.2024

Žijeme zlé časy. Ficová štvrtá vláda patrí k tomu najhoršiemu, čo sme tu za dobu samostatnosti zažili. Prvá Ficova vláda (Smer, HZDS, SNS) bola tiež jedno veľké zlo. Ale vtedy, mladý Fico len začínal kariéru predsedu vlády a vtedy bol ešte euro-hujer (rozumej – pro-europsky snaživý politik). To dávalo nádej, že napriek tomu, koho si vybral za koaličných [...]

Ako pomôcť našim poľnohospodárom v boji s hrabošom poľným ?

01.08.2024

Hraboše poľné – ľudovo povedané – myši, patria k najhorším škodcom, proti ktorým musia naši poľnohospodári bojovať. Veľmi rýchlo sa množia a dokážu narobiť veľké škody na porastoch obilia, repky olejnej,.. ale aj vo viniciach, či v ovocných sadoch, kde ohryzávajú korienky mladých stromov až tak, že ovocné stromky usychajú. Škody sa každoročne šplhajú [...]

Čo by naši politici a minister poľnohospodárstva, mali vedieť o poľnohospodárstve:

10.07.2024

So záujmom som si prečítal v novinách informáciu o tom, že premiér Fico spolu s ministrom poľnohospodárstva Takáčom, navštívili poľnohospodárov pri žatve. Je to dobrá správa. Poľnohospodári si zaslúžia pozornosť najvyšších vládnych, ale aj opozičných politikov. Poľnohospodárstvo v súčasnosti zamestnáva pomerne málo zamestnancov a jeho príspevok [...]

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

tuja62

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 9025x
Priemerná čítanosť článkov: 1805x

Autor blogu

Kategórie